Handelshögskolan för företag

Career Service är en del av Handelshögskolan och fungerar som länken mellan studenter och företag.
Vi jobbar med att rusta skolans studenter för det kommande näringslivet genom bland annat coaching, färdighetsträning, jobbsökar-relaterade aktiviteter och CV-granskning. 


Alla företag är välkomna att via Career Service webbtjänst annonsera jobb till Handelshögskolans studenter och även alumner. 

Som partnerföretag till Handelshögskolan ingår även fler smarta tjänster från Career Service. Partnerföretag har möjlighet att genom exempelvis medverkande i aktiviteter, företagspresentationer och gästföreläsningar komma i kontakt med Handelshögskolans studenter och stärka sitt employer brand. Jobbar du för ett av Handelshögskolans partnerföretag och vill veta vad vi kan hjälpa dig med så läs mer här.

 

Jobbannonseringstjänst

Genom att registrera ett företag/organisationskonto kan du som företagsrepresentant logga in och gratis annonsera lediga jobb, praktikplatser och examensjobb till Handelshögskolans studenter och alumner.


Obs! Läs först policy för annonsering av tjänster (notera särskilt vad som gäller för bemannings- och rekryteringsföretag)


Kontakta oss

E-post: career-service.company@handels.gu.se
Ingmarie Karlgren,  031-786 5467
Hannah Larsson,  031-786 5405 (föräldaraledig tom aug. 2020)